Taika Second Hand Shop

Meistä

Etsitkö vilkasta myyntipaikkaa tai laajan valikoiman tarjoavaa lastenkirppistä? Tervetuloa Taikaan! Taika on syksyllä 2018 toimintansa aloittanut erittäin vilkas, viihtyisä ja iloisen ilmapiirin lastenkirppis! Taikassa on myös erillinen pienempi aikuisten second hand puoli, sekä erillinen äitiysvaatteiden myyntialue. Kassojen edustalta löydät uusien tuotteiden suloisen valikoiman!

Taikassa kierrätät itsellesi tarpeettomat tuotteet helposti ja vauhdikkaasti! Taikassa myyminen on hauskaa, helppo ja koukuttavaa! Hinnoittelu sujuu näppärästi Kirppari-Kallen kautta ja voit seurata omaa  kirppismyyntiäsi reaaliajassa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on aina apunasi!

Taikaan on helppo saapua koko perheen voimin!

Tiloistamme löytyvät kahvipöydät hengähdyshetkiin, leikkipaikka lapsille luovuuden toteuttamiseen, mikro ruoan lämmittämistä varten, sekä hoitohuone ja imetyshuone perheen pienimpien tarpeisiin. Taikasta onkin muodostunut ajan saatossa monien lapsiperheiden ja ystävysten kohtaamispaikka. Poikkea siis pikaisesti tai viihdy pidempään!

Taika sijaitsee vilkkaan Satakunnantien varrella lähellä Länsikeskusta Turun Paalupaikalla! Osoite Satakunnantie 102 (sisäänkäynti Nuppulantien puolelta). Taikaan on helppo saapua sekä bussilla, että autolla. Pihan parkkipaikan ollessa täynnä, lisää parkkitilaa löydät parkkihallista ja ylätasanteen parkkipaikalta!

Taikan tiimi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi myymään ja tekemään taianomaisia löytöjä!

Varaa itsellesi myyntipaikka. Tutustu myyntipaikan varaus ja sopimusehtoihin.

Tule käymään meillä!