Taika Second Hand Shop - Tehosta myyntiäsi

Ohjeita myyjille

Muista ainakin nämä:

 • 1

  Pese ja puhdista vaatteet ja tavarat

 • 2
  Kiinnitä hintalaput huolellisesti
 • 3
  Lisäämyyntipaikalle kokokyltti
 • 4
  Panosta tuotteiden esillelaittoon
 • 5
  Mainosta myyntipaikkaasi somessa

Lue lisää ohjeita alta.

Myyntijakson kesto

Yhden myyntiviikon kesto on aina täydet 7 myyntipäivää. Tarvittaessa voit varata myös useamman viikon kerralla. Kiinniolopäivät eivät koskaan lyhennä myyntipäivien määrää, vaan varaus hyppää automaattisesti kiinniolopäivien ylitse. Oman myyntijaksosi keston näet helposti Kirppari-Kallesta.

Hintalaput

Hintalaput tehdään Kirppari-Kallessa ja hintalaput tulostetaan aina kirpputorilla. Suosittelemme hintalappujen tekemistä verkossa, jotta myynninseuranta on todella helppoa ja vaivatonta! Tarvittaessa voit pyytää käsinkirjoitettavat hintalaput kassalta.

Tuotteiden hinnoittelu

Hintalappuun tulee aina merkitä tuotteen hinta ja selkeä tuotekuvaus (esim. vaatteen hintalapussa tulee lukea merkki+väri+koko). Emme myy tuotteita, joiden hintalapussa on puutteellinen tuotekuvaus.

Myyntipaikan täyttäminen

Myyntipaikan saa tulla täyttämään jo myynnin alkamista edeltävänä päivänä tuntia ennen sulkemista. Esim. mikäli myyntijakso alkaa keskiviikkona, niin tavarat saa tuoda esille jo tiistaina klo 17.00.

Tuotteiden esillelaitto

Tuothan myyntiin vain siistikuntoisia ja puhtaita tuotteita. Tuotteet tulee laittaa siististi esille myyntipaikalle. Kaikkien myytävien tuotteiden tulee mahtua myyntipaikan sisäpuolelle henkaritankoihin ja hyllyille. Selkeä ja siisti tuotteiden esillelaitto tehostaa myyntiä todella paljon! Voit hyödyntää esillelaitossa esimerkiksi omia koreja, jolloin pienet tavarat ja vaatteet pysyvät helpommin järjestyksessä. Tarvittaessa voit ostaa tuotteiden esillelaittopalvelun, jolloin henkilökuntamme laittaa tuotteesi myyntijakson alkaessa esille.

Hintalappujen kiinnittäminen

Kiinnitäthän hintalaput tuotteisiin huolella! Hintalaput eivät pysy liukaspintaisella materiaalilla esim. ulkovaatteet. Kiinnitäthän hintalapun liukaspintaisiin tuotteisiin pahvin ja narun/hälyttimen avulla. Kassalta voi ostaa myös valmiita hintalappupohjia ja kiinnikkeitä. Hälyttimet ovat vapaasti asiakkaidemme käytössä ja henkilökuntamme opastaa tarvittaessa hälyttimien kiinnittämisessä. Ethän kiinnitä hintalappuja nuppineuloilla tai nitomalla kankaan läpi!

Oman kirppismyynnin tehostaminen

Lisää myyntipaikallesi kokokyltti, jotta ostoksilla kävijät löytävät etsimänsä tuotteet helpommin! Nappaa myös kuva myyntipaikastasi tai kokoa vaikka houkutteleva kuvakollaasi myynnissä olevista tuotteista ja mainosta omaa myyntipaikkaasi somessa!

Myyntipaikan siisteys

Oman myyntipaikan siisteydestä kannattaa ehdottomasti huolehtia! Mitä siistimpi ja selkeämmin järjestelty myyntipaikkasi on, sen paremmin kauppa käy! Myyntipaikkaa kannattaa siis ehdottomasti käydä siivoilemassa pitkin myyntijaksoa! Jos et itse ehdi järjestelemään paikkaasi, niin meiltä on myös mahdollista ostaa siivouspalvelu. Tällöin henkilökuntamme järjestelee ja siivoaa myyntipaikkasi kerran päivässä.

Myyntipaikan alennusmyynti

Alennuksen myyntipaikallesi saat voimaan kassalla tai ilmoittamalla asiasta henkilökunnalle tekstiviestitse p. 045 159 1188. Tekstiviestissä tulisi olla paikkanumero(t), oma nimi ja alennusprosentti (30, 50 tai 70%). Tekstiviestitse lähetetty alennuspyyntö tulee lähettää samasta puhelinnumerosta, joka on myyjän Kirppari-Kallen omissa tiedoissa. Emme ota alennuspyyntöjä vastaan puhelimitse/s-postitse. Alennus menee voimaan aina kaikille asiakkaan myyntipaikoille asiakasnumeron perusteella. Tekstiviestitse tulleet alennukset voivat kiireen vuoksi tulla voimaan viiveellä, paikan päälle saapumalla varmistat alennuksen tulevan voimaan heti.

Myyntipaikan tyhjentäminen

Myyntipaikan tulee olla tyhjennettynä viimeisenä myyntipäivänä arkisin klo 16.45 ja lauantaisin klo 14.45 mennessä. Tarvittaessa voit ostaa myyntipaikallesi tyhjennyspalvelun, jolloin henkilökuntamme tyhjentää myyntipaikan puolestasi. Viimeisen myyntipäiväsi voit tarkastaa helposti Kirppari-Kallesta.

Myynnin seuranta & tilitys

Myynnin seuranta tapahtuu Kirppari-Kallessa. Kirppari-Kallessa näet kokonaismyynnin ja pystyt seuraamaan omaa kirppismyyntiäsi reaaliajassa! Tilitykset myynnistä tulee kuitata kassalla myyntijakson päätteeksi. Tilitykset maksetaan pääasiassa tilisiirtona 7 vrk sisällä myyntijakson päättymisestä. Mikäli haluat tilityksen käteisenä, ilmoita asiasta jo ennakkoon viimeistään myyntijakson alkaessa.

Kysy rohkeasti neuvoa!

Jos jokin mietityttää sinua, niin pyydä rohkeasti apua henkilökunnaltamme! Olemme paikalla asiakkaitamme varten ja autamme ilomielin!

Varaa itsellesi myyntipaikka. Tutustu myyntipaikan varaus ja sopimusehtoihin.