Taika Second Hand Shop - Palvelut ja hinnasto

Hinnasto & palvelut

LASTEN PUOLEN MYYNTIPAIKKA

32€ / 7 myyntipäivää, myyntiprovisio 5%.

110€ / 28 myyntipäivää, myyntiprovisio 5%. Kirjoita varauksen yhteydessä kuponkikoodi kenttään KUUKAUSI (isoilla kirjaimilla).

Yksittäiset lisäpäivät 5€ Lisäpäiviä voi varata, mikäli perässä ei ole vielä seuraavaa varausta.

Myyntipaikka on erittäin tilava myyntihylly. Myyntipaikan mitat: leveys 118cm x korkeus 185cm x syvyys 56cm. Myyntipaikalla on rekki- ja hyllytilaa. Lisäksi erillinen äitiysvaatteiden myyntialue on käytettävissäsi myyntijaksosi ajan.

Taikan lasten puolella kauppa käy vauhdikkaasti ja voit myydä lastenvaatteita pienistä vauvan vaatteista aina 170cm kokoisiin nuorten vaatteisiin asti! Vaatteiden lisäksi lasten puolelle voi tuoda myyntiin lastentarvikkeita, leluja, kirjoja, pelejä ja muita lasten tuotteita.

Tuotteiden hinnoittelu tapahtuu helposti Kirppari-Kallessa ja pääset myös seuraamaan omaa myyntiäsi reaaliajassa! Hintalappuarkit 0,50€/kpl (arkissa 30kpl hintalappuja). Hälyttimien rajaton käyttö sisältyy myyntijaksoon ja henkilökuntamme auttaa tarvittaessa hälyttimien kiinnittämisessä.

Taika Second Hand Shop - Myyntipaikka - Lasten puoli

AIKUISTEN PUOLEN MYYNTIPAIKKA

15€ / 7 myyntipäivää, 5% myyntiprovisio.

Myyntipaikka on erittäin tilava myyntihylly. Myyntipaikan mitat: leveys 118cm x korkeus 185cm x syvyys 56cm. Myyntipaikalla on rekki- ja hyllytilaa. Lisäksi erillinen äitiysvaatteiden myyntialue on käytettävissäsi myyntijaksosi ajan.

Aikuisten puolella voit myydä naisten tai miesten vaatteita, sisustustuotteita, kodintavaraa jne. Tuotteiden hinnoittelu tapahtuu helposti Kirppari-Kallessa ja pääset myös seuraamaan omaa myyntiäsi reaaliajassa!

Hintalappuarkit 0,50€/kpl (yhdessä arkissa 30kpl hintalappuja). Hälyttimien rajaton käyttö sisältyy myyntijaksoon ja henkilökuntamme auttaa tarvittaessa hälyttimien kiinnittämisessä.

Taika Second Hand Shop - Myyntipaikka - aikuisten puoli

ALL INCLUSIVE TÄYSPALVELU

Aloitusmaksu 15€, myyntiprovisio 50%.

Täyspalvelu meillä on tällä hetkellä ainoastaan lasten tuotteille. Taikan täyspalvelu on selkeä, helppo ja vaivaton vaihtoehto! Täyspalvelussa jätät täyden vastuun tuotteidesi myynnistä tiimillemme! Henkilökuntamme hoitaa tuotteidesi koko myyntiprosessin ammattitaitoisesti ja pääset itse seurailemaan myyntiäsi reaaliajassa!

Täyspalveluun sisältyy tuotteiden hinnoittelu, tarvittavien hälyttimien kiinnittäminen, tuotteiden henkarointi ja esillelaitto, sekä myyntipaikan siisteydestä huolehtiminen. Täyspalveluun sisältyy myös tyhjennyspalvelu, jolloin myyntijakson päätteeksi henkilökuntamme kerää myymättä jääneet tuotteesi myyntipaikalta ja pakkaa ne sinulle valmiiksi noutoa varten. Saat tekstiviestitse ilmoituksen, kun voit noutaa myymättä jääneet tuotteet ja tehdä tilityksen myynnistäsi. Helppoa vai mitä?

Tiestitkö, että All inclusive palvelun voi varata myös esim. harrasteryhmälle tai koululuokalle (tällöin veloitamme ainoastaan 50% myyntiprovisio, ei aloitusmaksua).

Tarkemmat ohjeet täyspalvelusta saat varauksen yhteydessä. All inclusive palvelun voit varata s-postitse info@kirppistaika.fi tai TÄSTÄ.

Taika Second Hand Shop - Myyntipaikka - All inclusive

SUURTEN TUOTTEIDEN MYYNTI

14 myyntipäivää / 5€ (sis. hintalaput) + 30% myyntiprovisio.

Suurten tuotteiden myyntipaikkavarauksen mahdollisuutta voit tiedustella kassalta tai s-postitse info@kirppistaika.fi

Taika Second Hand Shop - Myyntipaikka - provisiomyynti

ÄITIYSVAATTEIDEN PROVISIOMYYNTI

14 myyntipäivää / 5€ (sis. hintalaput) 30% myyntiprovisio.

Äitiysvaatteiden provisiomyyntijakson voit varata henkilökuntamme kautta kassalta tai s-postitse info@kirppistaika.fi

Taika Second Hand Shop - Myyntipaikka - Äitiysvaatteet

MUUT LISÄPALVELUT

Siivouspalvelu 7€ / 7 päivää

Siisti myyntipaikka on houkuttelevampi ja tehostaa myyntiäsi! Etkö ehdi järjestelemään myyntipaikkaasi myyntijakson aikana? Tällöin suosittelemme siivouspalvelun varaamista. Siivouspalvelussa henkilökuntamme siivoaa ja järjestelee myyntipaikkasi kerran päivässä.

Esillelaittopalvelu 15€

Esillelaittopalvelu on oiva apu arjen kiireiden keskelle! Toimita vain hinnoitellut tuotteet meille muutamaa päivää ennen myyntijaksosi alkua! Esillelaittopalvelussa henkilökuntamme henkaroi vaatteet puolestasi, kiinnittää arvokkaampiin tuotteisiin hälyttimet ja hoitaa tuotteiden esillelaiton huolellisesti ammattitaidolla myyntijaksosi alkaessa. Esillelaittopalvelun voit varata suoraan Kirppari-Kallesta tai henkilökuntamme kautta.

Täydennyspalvelu 15€ / 7 päivää

Täydennyspalvelu on oiva valinta kauempaa myymään saapuvalle! Toimita myyntijakson alkaessa täydennettävät tuotteet meille ja henkilökuntamme täydentää myyntipaikkaasi myyntijaksosi aikana. Täydennyspalvelun voit varata s-postitse info@kirppistaika.fi tai paikan päällä. Täydennyspalvelu varauksia voimme ottaa samanaikaisesti vastaan vain rajoitetun määrän, joten täydennyspalvelun mahdollisuutta kannattaa tiedustella aina etukäteen s-postitse.

Tyhjennyspalvelu 15€

Mikäli et pääse itse tyhjentämään myyntipaikkaasi voit varata tyhjennyspalvelun, jolloin henkilökuntamme tyhjentää myyntipaikan puolestasi. Tyhjennyspalvelun voit varata helpoiten Kirppari-Kallesta tai s-postitse info@kirppistaika.fi.

Tyhjennyspalvelu lisätään varaukseen automaattisesti, mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty ajoissa myyntijakson päättyessä.

Hintalappujen postituspalvelu 7€

Pitkä matka? Etkö pääse noutamaan hintalappuja? Tilaa varauksen yhteydessä postituspalvelu! Postituspalvelussa toimitamme hintalaput sinulle postitse!

Taika Second Hand Shop - Lisäpalvelut

Varaa itsellesi myyntipaikka. Tutustu myyntipaikan varaus ja sopimusehtoihin.